Skip to content

Wie is die man met de hamer?

Mijn naam is Jeroen Paul (JP) Nijmeijer, woonachtig met mijn vrouw Maaike en zoontjes Alec (nov \’16) en Evan (nov \’18) in Zeist maar afkomstig uit Meppel. In mijn dagelijkse leven ben ik oprichter en eigenaar van Aleva Consultancy , Club van 1000  en Dagvoorzitter JP. Daarnaast ben ik lid van Ronde Tafel 147 Kromme Rijn. Ik word ingehuurd door organisaties die hulp nodig hebben bij het slimmer, sneller, leuker en effectiever inrichten van de organisaties. Ik maak hierbij vooral gebruik van de al aanwezige, maar vaak ongebruikte, kennis en kunde van de medewerkers zelf…

Door mijn werk ben ik gewend om presentaties, trainingen en workshops te geven voor groepen. Ook naast mijn werk vind ik het moeilijk om stil te zitten en af te wachten. Daarom vind ik het leuk om veel activiteiten op te zetten en dat samen met anderen te organiseren. 

Tijdens één van die activiteiten, het ophalen van geld voor een goed doel, kwam ik in aanraking met het ‘veiling-fenomeen’. Samen met de veilingmeester verzorgde ik de avond als veilingassistent en ik kreeg hier ontzettend veel energie van. Dat was voor mij het moment om te starten als veilingmeester. Het mooiste vind ik om samen met de zaal op hoog tempo een topprestatie neer te zetten. Daarin is ook ruimte voor ontspanning en humor, het is immers vaak een avond uit. Bij een veiling gaat het er echter ook om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit verschilt niet voor een liefdadigheidsinstelling als voor een commercieel doeleinde. Persoonlijk ben ik zeer resultaatgericht dus zal ik er alles aan doen om de veiling goed te laten verlopen.

Daarom help ik u ook graag mee met de voorbereiding van een veiling-avond. Uiteraard verzorgt u de zogenaamde kavels, de ruimte, de aankleding etc., al kan ik u helpen met tips of kunt u de hulp inschakelen van onze samenwerkingspartner veilingopjeclub.nl. Zij ontzorgen organisaties met het compleet of deels overnemen van de organisatie inclusief regelen van kavels. Zo maken we er samen een doorslaand succes van!

wie-ben-ik